• Welkom op 'planet Rolex' en haar bewoners

Vol gas met de Ferrari schoen
Door: admin

HSS:FS:p
HSS:FS:p1
HSS:FS:p2
HSS:FS:p3
HSS:FS:p4
HSS:FS:p5
HSS:FS:p6
HSS:FS:p7

Het is zondagochtend en nog vroeg. Een vaal zonnetje schijnt door de mist boven de weilanden, de rijp hangt nog in de bomen. De hoogste tijd om je 246 GT Dino of 365 GTB/4 Daytona van stal te halen. Gepaste kleding is zo gevonden, je gaat tenslotte niet naar de verjaardag van je schoonmoeder, en om je pols hangt sowieso die 1969 Rolex Submariner. Er is echter een probleem, wat doe ik aan mijn voeten?
Ook daar is snel een antwoord op gevonden: de Ferrari schoen die door Heeren Shoes & Shirts (www.heerenshoes.com) op de markt is gebracht. Zij hebben Paulus Bolten, een gerenommeerde schoenmaker die werkt in Parijs, ingeschakeld om voor de introductie van een nieuwe Ferrari een passende Ferrari schoen te maken.

DSC_0043
DSC_0405
IMG_0703
IMG_0705

De schoen geeft op subtiele wijze weer waar Ferrari aan te herkennen is. Het typerende rood van de carrosserie en een gele neus verwijzend naar het gele Ferrari logo met de Cavallino Rampante. De zwarte zool van de schoen verwijst naar de zwarte omkadering van het logo en naar het rubber van de racebanden onder de auto.
Het is fraai om te zien dat de unieke wereld van Ferrari nu ook terug te vinden is in een paar schoenen.

HSS:FS:artDB
HSS:FS:artDB1
HSS:FS:artDB2
HSS:FS:artDB3
HSS:FS:artDB5
HSS:FS:artDB6
HSS:FS:artDB7

Met dank aan Heeren Shoes & Shirts

Jaap Bakker

Geef een reactie

juli 5th

11:27
Ferrari